Direct Whatsappen

In dit artikel laat ik je zien hoe je een 'Whatsapp direct' link plaatst op je website, zodat bezoekers direct met je kunnen whatsappen.

 1. Ga naar de pagina waar je het direct whatsappen wilt toevoegen.
 2. Klik op het grijze ' +' icoon om een nieuwe module toe te voegen. 

 3. Kies vervolgens voor de ' Blurb' module.

 4. Vul een titel in, bijvoorbeeld ' Whatsapp direct'.

 5. Open de ' Afbeelding [1]' helemaal onderaan dit artikel door met je rechtermuisknop erop te klikken en hem te openen op een nieuw tabblad. 

 6. De afbeelding moet er ongeveer zo uitzien voordat je hem ' Opslaat'. 

 7. Vervolgens voeg je deze afbeelding toe onder ' Afbeelding en pictogram'. 

 8. Onder ' Link' bij 'Link URL' plaats je de URL die onderaan dit artikel staat bij URL[2]. Vervang '61234567' voor je eigen mobiele nummer waar je op te bereiken bent zonder de '0' van '06'.

 9. Eventueel laat je de link openen op een nieuw tabblad door dit bij ' Tekst koppeling naar volgend bericht' aan te geven.

 10. Aangezien het icoon nu best groot is, gaan we deze ' Links' plaatsen door bij 'Ontwerp' > 'Afbeelding en pictogram' bij 'Plaatsing van afbeelding/pictogram' te kiezen voor 'Links'.

 11. Vervolgens klik je op het groene vinkje om de module op te slaan 

 12. Vergeet niet de pagina op te slaan wanneer je klaar bent en test het vervolgens even! 

  Afbeelding [1]

  URL[2]

https://wa.me/3161234567

Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.