Header is kapot

Ziet de header op je website er ongeveer uit zoals de afbeelding hierboven wanneer de 'Visual Builder' is uitgeschakeld? Dan heb je waarschijnlijk een speciale teken zoals '>' gebruikt in de tekst of knop in de header. 

Een onschuldig tekentje kan de hele indeling van je header veranderen, waardoor hij niet goed wordt weergegeven. Vaak is dit in de 'Visual Builder' nog niet te zien, zoals het screenshot hieronder.

Maar wanneer je de 'Visual Builder' uitschakelt zal je header niet meer werken. Het gebruik van speciale tekens raden we dus af in de header! Je kunt namelijk aan de achterkant van je website ook een icoon toevoegen aan je knoppen. Bekijk het volgende artikel: Icoon toevoegen aan alle knoppen


Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.