Pagina terugzetten naar concept of publiceren

Heb je een pagina gepubliceerd op je website, waarvan je niet meer wilt dat deze gevonden kan worden door bezoekers? Dan kun je deze terugzetten naar concept zodat hij niet meer bekeken kan worden. Wanneer je de pagina in het menu hebt staan, moet je deze daarna nog even verwijderen uit het menu, zodat bezoekers hier niet naartoe kunnen navigeren. In dit artikel laat ik je zien hoe je dit kunt doen.

 1. Ga naar de achterkant van je website door op 'Dashboard' te klikken 
 2. Houdt je muis op 'Pagina's' en klik vervolgens op 'Alle pagina's' 
 3. Zoek de pagina op die je wilt verbergen of juist wilt publiceren en klik op 'Bewerken' 
 4. Klik onder 'Publiceren' bij 'Status: Gepubliceerd' (of concept) op 'Bewerken' 

 5. Zet de status op 'Concept' (of op 'Gepubliceerd') en klik op 'OK' 

 6. Vergeet niet om daarna nog op 'Bijwerken' te klikken

 7. De pagina kan nu niet worden gevonden door bezoekers (of juist wel ;-))

 8. Heb je de pagina op concept gezet en was deze al in het menu geplaatst? moet je deze hier nog wel even verwijderen: pagina-verwijderen-uit-het-menu
  Heb je de pagina gepubliceerd en was de pagina uit het menu verwijderd? Dan kun je hem opnieuw toevoegen: Pagina toevoegen aan (sub)menu


  Mocht je nog meer vragen hebben of het is nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op door hieronder op "Neem contact op" te klikken. Klopt deze informatie niet meer? Laat het ons dan ook weten!
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback! Er was een probleem bij het versturen van je feedback. Probeer het later nog een keer.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op